03.06.24

Christiansfeld Kegleklub holder sommerferie.  Den nye sæson 2024/2025 starter mandag, den 12. august 2024.  

SÆT ALLEREDE NU X I KALENDEREN DEN 13. AUGUST,  hvor vi afholder generalforsamling på Den gamle Grænsekro.


22.04.24

27. april afholdes Jysk Senior Mesterskab i Hammelev. Deltagerne er udtaget efter årets gennemsnit i turneringen. Christiansfeld Kegleklub har fået udtaget 3 herrer og 4 damer til mesterskabet, men der er et par afbud, så for damerne deltager Ulla Knudsen, Helene Thygesen og Birthe Eriksen. For herrerne deltager Leo Knudsen og Leif Krog - så held og lykke til dem.

Som nævnt 2.4. deltog Christiansfeld Kegleklub 10. april  i DM for hold i Odense med både et damehold og et herrehold. Damerne hentede en flot 3. plads og bronze kun 8 points fra en 2. plads.  Herrerne kæmpede en brav kamp om bronzen mod OPK Odense, men måtte nøjes med en 4. plads, slået med 18 points, men 9 points bedre end lokalrivalerne fra Hammelev. Men de hyggede sig! 

Som bekendt er sidste spillerund afviklet for alle hold fra Christiansfeld Kegleklub. Det lå fast, at Spurvene fra serie 2 rykker ned i serie 3. Der var spændring til sidste runde i serie 3, hvor Spætterne lå side om side med Falkene fra Hammelev. Det lykkedes Spætterne at blive i serie 3 med en flot 4. plads og samlet 6. plads. Viberne var så godt som sikre og endte på 5. pladsen.  I serie 5 kunne Lærkerne ikke rykke op, så de endte på 7. pladsen og samlet på en fin 5. plads.  Så den korte opsummering er, at 1 hold rykker ned i serie 3 og 1 hold - Skaderne - i serie 2 henter en flot bronzemedalje. Se resultaterne under "Turneringer".

02.04.24

Så ligger det fast, at Christiansfeld Kegleklub (CK) deltager i det kommende DM for hold med et dame- og et herrehold. Stævnet afvikles i Odense Keglecenter den 10.04.  Der deltager 8 hold i hver række. Hos damerne er der 6 hold fra det jyske, 1 hold fra Fyn og 1 hold fra Sjælland. Hos herrerne deltager 1 hold fra Fyn, 3 hold fra Sjælland og 4 jyske hold.   

CKs  spillere er:   Ketty Ravn, Helene Thygesen, Ulla Knudsen og Birthe Eriksen på dameholdet og Leif Krog, Knud Erik Strandridder, Leo Knudsen og Jens Ravn på herresiden.  

Held og lykke til dem - resultaterne vil komme på opslagstavlen i hallen og her på hjemmesiden. 

Siden sidst er serie 2 færdigspillet, hvor 4 af CKs 5 hold ser ud til at fortsætte i serie 2 i næste sæson, medens det 5. hold kæmper videre i serie 3.  CK opnåede en 3,, 4., 5. og en 7. plads. Bronzen går til Skaderne, bestående af Ulla Knudsen, William Kjær, Egon Simonsen, Knud Erik Strandridder og Emil Andersen.  TILLYKKE til Skaderne.  I kan se stillingen under "Turneringer".

6. april afvikler serie 5 sin 6. og sidste turneringsrunde. Her er der ingen fare på færde 12. april er det så serie 3, hvor Spætterne kæmper med ryggen mod muren. Kun 4 kegler fra nedrykning. Held og lykke!

17.03.24

Det jyske pokalmesterskab blev afviklet i Sønderborg den 16.3. med deltagelse af hold fra Sydals, Midtals, Hammelev, Christiansfeld, Sønderborg og Nordals kegleklubber. Og holdene placerede sig i nævnte rækkefølge med Sydals som vinder og Christiansfeld som nr. 4. Forskellen på Hammelev og Christiansfeld var sølle 10 væltede kegler. Spørger vi de enkelte spillere, var det da heller ikke alle, der var tilfredse med deres individuelle resultater. Ingen nævnt, ingen glemt. Men det er dog værd lige at nævne, at vores Grethe Madsen blev nr. 2 af alle damer med ialt 410 væltede kegler. Bedste dame væltede 417. Bedste herre 444. Resultatlisten bliver lagt ind under "resultater".

Forinden Jysk Pokalturnering blev 5. og næstsidste turneringsrunde afviklet med flere rigtig gode placeringer og nogle, der kunne have været bedre. Vi begynder nu at kunne ane slutplaceringerne for de 8 hold.  Med en flot 1 plads i 5. runde er Skaderne  i serie 2 rykket op på en 3. plads, kun 1 point fra en oprykningsplads. Desværre ligger Spurvene sidst i samme række og skal spille i serie 3 i næste rækker.  Her spiller i forvejen Viberne og Spætterne, som kæmper for at blive i rækken. Værst ser det ud for Spætterne, der ligger 3. sidst kun 3 kegler bedre end næstsidste.  I serie 5 fløjterne lærkerne lystigt rundt på en lun 5. plads.  Se alle resultater for holdene under "turneringer".

Næste vigtige begivenheder og datoer er:   DM for hold den 10. april i Odense, hvor det lige nu ser ud til, at Christiansfeld får både et damehold og herrehold med. Der er individuel DM den 22. maj i Roskilde, hvor der er chance for at Christiansfeld Kegleklub får både 3 damer og 3 herrer med.

Turneringsafslutning den 30. april i Kliplev og vores egen tak for i vinter fest afvifkles den 8. maj i Cuben.  


20.02.24

Som nævnt tidligere afholdes JYSK POKALMESTERSKAB for hold den 16. marts i Sønderborg. Christiansfeld Kegleklub deltager med et hold bestående af:

   Grete Madsen  - Mona Lund - Leo Knudsen - Knud Erik Strandridder - Jørn Andreasen - Jens Ravn - Leif Krog og Emil Andersen.

Det bliver nok vanskeligt at overgå resultatet fra mesterskabet i 2023, hvor det lykkedes at hente en bronzemedalje hjem til klubben, men vi får se......HELD OG LYKKE TIL HOLDET. 

12.02.24

Efter en meget overraskende melding fra majestæten nytårsaften er vi nu kommet godt igang med 2024. Det gælder også vores keglevenner fra Kolding, som er husvilde på ubestemt tid. De spiller på de ledige tider torsdag 11 - 13 og lørdage. Vi håber, de finder en løsning.  

4. runde er nu afviklet, hvor serie 5 hentede en fin placering og nu ligger nr. 4 i turneringn.  Serie 3, hvor vi har 2 hold, havde hjemmebane, hvor det gik rigtig godt for Viberne med en 3. plads. Den bringer dem op på en delt 5. plads i rækken. Spætterne er nr. 5 med lidt flere væltede kegler.  Serie 2 havde også hjemmebane den 9.2. Med en flot 1. plads i 4. runde er solsortene nu rykket op på en samlet 3. plads foran Skaderne og Vipstjærterne. Uglerne fik konsolideret deres 7. plads ved at blive nr. 4. Nederst har vi Spurvene, som desværre har lidt problemer med at få kuglerne til at lystre. 

Næste spillerunde afvikles 2. og 9. marts. OG så tyder det på, at Christiansfeld Kegleklub igen deltager med et hold til Jysk Pokalmesterskab,    Det afvikles i Sønderborg den 16. marts.

19.12.23

Årets sidste arrangementer er nu afviklet. Både juleturnering og juleafslutning. Referat og billeder lægges/er lagt ind under mapperne "arrangementer" og "turneringer". Der mangler lidt endnu fra selve turneringen, hvor vi kunne hylde Grethe Madsen som årets julekegledame og Leo Knudsen som julekegleherre, men det kommer, når et mindre teknisk udfordring er løst. Der vil komme lidt mere ind under mapperne og mappen "resultater", så hold øje.....

Christiansfeld Kegleklub ønsker jer alle:        GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!

Vi starter med at spille igen TIRSDAG den 2. januar 2024

26.11.23

Så er 3. spillerunde afviklet med flere gode resultater. I serie 2 er Vipsstjærterne blevet fortrængt fra 1. pladsen og ligger nu som nr. 4, medens Skaderne er rykket op på 3. pladsen som bedste hold fra Christiansfeld Kegleklub. Solsortene har konsolideret sin 6. plads i rækken.  I serie 3 har spætterne også forbedret sig lidt og ligger nu nr. 5.  I serie 5 er Lærkerne også rykket op på 5. pladsen. Du kan se resultater og stillinger for holdene under "Turneringer".  Næste turneringsrunde afvikles til februar 2024.

Nu ser vi så frem til Årets juleturnering, som er under forberedelse.  I kan se jeres spilletider på opslagstavlen i Albert Hall. Udover turneringen bliver der igen iår mulighed for at prøve kræfter med præmiebanen. 


24.10.23

Der er ophængt lister over spilletider til Nålestævnet i Hammelev lørdag, den 4.11.   Samtidig hænger der tilmeldingslister til den kommende juleturnering 4., 5., og 6. december.  Bemærk julefrokost tirsdag, den 12. december .

Vi opfordrer jer til at melder jer til både juleturnering og - frokost. Det er ren og skær hygge.

Bemærk, hvis ikke I allerede har gjort det, så er banerne nu både slebet og lakeret og står nu som nye - næsten. 

Turneringsrunde 2 begynder 25.10. for vores 5 serie 2 hold,  den 27.10. for serie 5 og den 28.10. for vores 2 hold i serie 3.  Resultatlisterne ventes at blive hængt op på tavlen i næste uge.


10.10.23

Til orientering er keglehallen lukket for keglespil onsdag den 18.10. og torsdag den 19.10.                                                      Banerne bliver renoveret. 


09.10.23

Første turneringsrunde sæson 2023/2024 er nu afviklet for alle vores 8 hold med flere gode resultater. Se resultater og stillinger for det enkelte hold under fanen "Turneringer".  Med 5 hold i serie 2 er der næsten tale om det uofficielle klubmesterskab for Christiansfeld Kegleklub. Med udgangspunkt i holdenes gennemsnit lægger serie 5 holdet sig på en flot 4. plads - indtil videre. 

                                              

01.10.23

Så er der nyt fra første turneringsrunde i serie 2 og 3.  Vores 5 hold i serie 2 har været i Augustenborg dystet både mod hinanden, men også mod hold fra Midtals, Hammelev og Fredericia. Vores 2 hold i serie 3 har afviklet første runde i Hammelev. Under "Turneringer" kan du se, hvem der spiller på holdene og hvordan det er gået ved at trykke på linket. Serie 5 følger senere, jfr. nedenfor.  

På seniorkegler.dk - forsiden - kan du læse om, hvorfor første turneringsrunde i serie 4 endte som den gjorde. Vi håber på det bedste for den pågældende spiller.....


20.09.23

Christiansfeld Kegleklub har som bekendt igen 8 hold med i kegleturneringen. 5 hold i serie 2, 2 hold i serie 3 og et hold i serie 5. Serie 2 starter allerede lørdag, den 23. sept. i Augustenborg. Vipsstjærterne har tyvstartet og spillet deres første runde allerede den 20. sept. - vist nok med et OK resultat. Serie 3 starter i Hammelev den 30. sept. og serie 5 ugen efter den 7. okt. også i Hammelev.

Efter første turneringsrunde vil der komme opdateringer under "Turneringer"

HELD OG LYKKE TIL HOLDENE 


15.09.23

Generalforsamlingen blev afviklet i god ro og orden under kyndig ledelse af vores mangeårige dirigent, Henning Rewitz.               Der var genvalg til bestyrelsen, så den kan fortsætte sit arbejde.

Efter generalforsamlingen kom Christian Medom på podiet. Han kunne berette om sin karriere fra gadebetjent til et liv i PET.        Et utroligt spændende foredrag - med nogle stænk af humor. OG der var selvfølgelig kaffe og blødt brød til i pausen.....

Den nye sæson startede den 14. aug.  Bl.a. i kraft af den nye præsentationsvideo (kan ses ved at trykke på "præsentation") og det netop afviklede senior arrangement i Cuben den 14. sept. har vi nu kunnet hilse ca. 15 nye medlemmer velkommen i  Christiansfeld Kegleklub. Det er lykkedes at lukke nogle af de huller, der med tiden er opstået på flere af vores hold. Derfor skal lyde et hjerteligt velkommen og     GOD FORNØJELSE TIL JER ALLE.

 


07.04.2023


Christiansfeld Kegleklub har generelt gjort det rigtig godt i turneringen - også i denne sæson. Så godt, at der er udtaget  både 1 damehold og 1 herrehold til Danske Mesterskaber for hold, som afvikles onsdag, den 12. april.  Damerne skal til Tandslet og  herrerne skal til Augustenborg.

Deltagerne har kvalificeret sig gennem deres resultater i den igangværende sæson. Følgende er udtaget:


Dameholdet:  Grethe Madsen                                               Herreholdet:    Asbjørn Kjelde

                         Helene Thygesen                                                                      Egon Simonsen        (afløser for Emil Andersen)

                         Mona Lund                                                                                 Jørn Andreasen

                         Ulla Knudsen                                                                              Mads Rasmussen

 

De er et par stærke hold, vi sender afsted, måske de også kan snuppe en medalje af en slags. Vi ønsker dem al mulig held og lykke. 


20.03.2023


Jysk Pokalturnering er blevet afviklet 18. marts i Nordborgs Idrætscenter, hvor Nordals Keglecenter holder til. Det foreløbige resultat af turneringen tyder på, at 

          nr. 1  Midtals med             3296 

          nr. 2  Hammelev                3268

          nr. 3  Christiansfeld          3204

          nr. 4  Nordals                     3201


Bedste dame blev Lilian Petersen fra Nordals med 411 kegler. Ulla K. fra Christiansfeld fik væltet 380 kegler.

Bedste herre blev Heini Tæstensen fra Nordals med 434 kegler. Leo K. fra Christiansfeld blev næstbedste herre med 426 vættede kegler.

Christiansfeld Kegleklub snupper altså bronzen for næsen af Nordals og skal derfor til afslutningsarrangementet i Nordborg den 26. april.

Tillykke til hele holdet!


--------------------------------------------------------------------------------------------------


07.03.2023

Så er 5. ud af 6 spillerunder afviklet med flere gode resultater. Både Skaderne i serie 2 og Vipstjærterne i serie 3 vandt 5. runde. De fleste hold ligger solidt midt i rækkerne, men Solsortene i serie 1 har ryggen mod muren på en næstsidsteplads.

I den anden ende har vi i serie 3 et par kandidater til medaljer. Vipstjærterne ligger til sølv lige nu efter en solid 5. runde kun 2 point efter Woss fra Hammelev. Spætterne ligger til bronze. Så der er lagt op til lidt spænding i sidste runde.

Se mere under fanen turneringer og linket til seniorkegler.

 

18. marts deltager Christiansfeld Kegleklub i JYSK POKALTURNERING, som afvikles i NORDALS KEGLECENTER. Det er en holdturnering med deltagelse af 6 hold fra Midtals, Sønderborg, Nordals, Sydals, Hammelev og Christiansfeld. Hvert hold med 8 spillere, heraf min. 2 damer.

Christiansfeld stiller med følgende hold:  Inger Nielsen, Ulla Knudsen, Holger Fischer, Egon Simonsen, Jens Ravn, Jørn Andreasen, Leo Knudsen og Leif Krog.


Held og Lykke til dem.


------------------------------------------------------------------------------------------------------


27.11.22       I kegleturneringen er 3. runde nu gennemført med flere gode resultater. 

I serie 1 laver Solsortene en 4. plads og kan sikre sig en ny sæson i serien, hvis de kan fortsætte den gode udvikling.

I serie 2 ligger Uglerne stabilt midt i rækken. 

I serie 3 ligger Spætterne og Vipsstjerterne side om side på en delt 2. plads. I 3. runde fik Vipserne en 1. plads og Spætterne en 3.plads. 

I serie 5 hentede Lærkerne en 2. plads og rykkede pænt op i tabellen.

Se mere om holdene under turneringer eller på seniorkegler.dk

 

Resultat fra nålestævne i Hammelev lørdag den 22. oktober. Se under resultater

Keglesæsonen er kommet godt i gang. Der har været afholdt et åben hus arrangement, hvor vi fik besøg af nogle stykker, der lige skulle snuse lidt til spillet. Det har allerede givet et par nye medlemmer og flere er på vej - måske.

I kegleturneringen har vi som bekendt 8 hold med, fordelt på serie 1, 2, 3 og 5. Første runde er blevet afviklet med flere gode resultater og enkelte knap så gode. De kommer igen i næste runde.Spu 

I kan se turneringsplaner, resultater og stillinger under fanen ”turneringer”

Se billeder fra jubilæumsfest den 12. august i hovedmenuen Arrangementer i undermenuen Jubilæumsfest 2022.

Under hovedmenuen Resultater er der 3 nye undermenuer med resultater og billeder: Turnering 2021-2022, DM 11. maj 2022 og DM i Roskilde 2022.

Onsdag den 13. april  afholdes DM i  kegler for seniorhold i Roskilde.

Christiansfeld Kegleklub deltager med 1 damehold og 1 herrehold

Dameholdet består af   Else M. Christensen, Grethe Madsen, Ketty Ravn og Helene Thygesen.

Herreholdet af:  Jørn Andreasen, Leif Krog, Emil Andersen og Knud Erik Strandridder. 

Held og lykke til dem.

HUSK AT SÆTTE KRYDS I KALENDEREN 4. MAJ.  - se mere på opslagstavlen.

Da holder vi "Tak for i vinter fest" i CUBEN. Mere om det senere. 

Den 19. marts afholdes JYSK POKAL - turnering i Hammelev, hvor vi deltager med et hold.

De kvalificerede/udtagne er:

Inger Nielsen og Dagny Krog med Helene Thygesen som reserve

Leo Knudsen, Knud Erik Strandridder, Asbjørn Kjelde, Jørn Andreasen, Leif Krog og

Heinz Schneider  med Egon Simonsen som reserve.

Holdkaptajn:

Asbjørn Kjelde. 

Se billeder og omtale af juleafslutningen den 7. december 2021 ved at trykke på dette link: 

I 2021/2022 deltager vi med 8 hold i den jyske ”ældre kegle” turnerimg, nu med fynske gæster, og allerede nu kan du se spilleplaner for de enkelte hold og stillinger ved at trykke på dette link: 

Se resultatet af årets julekegleturnering 2021 ved at trykke på dette link: 

Se resultat ved nålestævne i Hammelev den 9. oktober ved trykke på dette link: 

Se Turnerings- og Erstatningsdage ved at trykke på dette link: