Tak for i Vinter

Tak for i vinter 2019

Tak for i vinter den 8. maj i Cuben blev som de andre år virkelig en god oplevelse for de knap 200, som var mødt op og hyggede sig i hinandens selskab. Ikke mindst underholdningen med Helge ”Bamse” Madsen og Morten Husted var aldeles fremragende – sådan som mange også gav udtryk for.

Arrangementet begyndte med, at Asbjørn bød velkommen og orienterede lidt om årets keglesæson. Bane 3 og 4, som blev skiftet ud sidste år, har kørt helt uden problemer. Men det har ikke været tilfældet med bane 1 og 2, men det glædelige budskab til de fremmødte var, at disse baner ville blive skiftet ud her i sommerferien, og en anden glædelig nyhed var, at alle keglebaner vil blive slebet og bonet. Det betyder, at både baner og maskineri gerne skulle fungere optimalt, når vi indleder den nye sæson mandag den 12. august.

De sidste par år har det knebet med medlemstilgangen, og derfor opfordrede Asbjørn også til at reklamere både for keglespillet, men også for det hyggelige samvær, som der er på de enkelte hold. Her på det seneste er keglebanerne i Haderslev blevet lukket, og derfor har foreløbig 23 spillere herfra meldt sig ind i Christiansfeld Kegleklub, og dem byder vi naturligvis hjertelig velkommen. Men der er stadig ledige pladser på de enkelte hold, og derfor må I gerne opfordre naboer, venner og bekendte til at være med.

Hele 4 hold har modtaget medaljer i år, og de skulle naturligvis hyldes for deres indsats. 3 hold har fået guldmedaljer og 1 hold bronzemedaljer, og det er slet ikke så ringe. Disse og andre præstationer i årets løb kan der læses mere om under hovedmenuen, Resultater, på denne hjemmeside.