Juleafslutning 2017

Grethe og Erik
Grethe og Erik

Juleafslutning på Den gamle Grænsekro

Tirsdag den 12. december holdt Christiansfeld Kegleklub sin årlige juleafslutning på Den gamle Grænsekro. Det blev en rigtig hyggelig aften for de ca. 175 deltagere, som var mødt op i deres fine tøj og med deres gode humør. Som altid var der et meget veldækket bord med over 10 forskellige retter lige fra sild til ribbensteg og blodpølse, og som desssert blev der naturligvis serveret risalamande. Som de andre år var der mandelgaver – hele 10, som var sponsoreret af 10 butikker i Christiansfeld – en stor tak for det!

Asbjørn Kjelde bød velkommen og orienterede om livets gang i kegleklubben, banernes tilstand og meget andet. Han gjorde også opmærksom på, at der er ledige pladser på holdene, og han opfordrede derfor til at tage naboen med for at se om keglesporten kunne være noget for dem.

Som de andre år skulle årets kegledame og kegleherre hyldes, og det var Grethe Madsen og Erik Grau (se menuen ”juleturnering 2017”). Efter middagen spillede Katrine og Bent Junker op til dans, og aftenen sluttede kl. 23.00 med sangen ”Skuld gammel venskab”.