.

Knud Erik Strandridder og Kirsten Martinsen
Knud Erik Strandridder og Kirsten Martinsen

Juleafslutning på Den gamle Grænsekro

Tirsdag den 11. december holdt Christiansfeld Kegleklub sin årlige juleafslutning på Den gamle Grænsekro. Det blev en rigtig hyggelig aften for de ca. 180 deltagere, som var mødt op. Som altid var der et meget veldækket bord med mere end 10 forskellige retter lige fra sild til ribbensteg og blodpølse, og som dessert blev der naturligvis serveret risalamande. Som de andre år var der mandelgaver – hele 11, som var sponsoreret af 11 butikker i Christiansfeld – en stor tak for det!

Asbjørn Kjelde bød velkommen og orienterede om stort og småt i kegleklubben. Han nævnte bl.a., at bane 1 og 2 bliver udskiftet næste sommer. Som sidste år opfordrede han til at tage naboen med for at se om keglesporten kunne være noget for dem; for medlemdstallet er nu – trods en charmedag – helt nede på 254 medllemmer.

Årets kegledame og kegleherre blev naturligvis også hyldet, og det var Kirsten Martinsen og Knud Erik Strandridder (se menuen ”juleturnering 2018”). Efter middagen spillede Katrine og Bent Junker op til dans, og aftenen sluttede kl. 23.00 med sangen ”Skuld gammel venskab”.